top of page
Søk
  • Forfatterens bildeReipå Knuseri

De varierte oppdragene

Sommeren er i anmarsj – og Reipå Knuseri er i vinden. Bedriften tar små og store oppdrag på strak arm – her drenering og etterisolering hjemme hos kunde!

Tormod og Jonas jobber på med drenering og etterisolering. – Jeg trives med varierte oppdrag! sier Tormod.


- Vi er veldig fornøyde med variasjonen av oppdrag vi utfører, store som små! Prosjektleder Mats Swensen skryter av både kunder og ansatte.

- Det er viktig at jobbene blir utført ordentlig, uansett om det er en kortere eller lengre jobb.

Planlegginga

Ute på oppdrag er Tormod Martinussen (54) og Jonas Skaret (33) – de jobber med å skifte drenering og etterisolere. Det må planlegges nøye.

- Man må tenke helhet, ikke bare begynne en plass og ta det som det kommer, forklarer Tormod.

Utfordringer dukker opp, ting blir ikke alltid som tenkt eller planlagt. Da må man kunne snu seg fort for å holde både budsjetter og tidsfrister.

- For eksempel planlegger vi på forhånd hvor vi skal legge massene, slik at vi slipper å flytte de etter underveis. Det sparer vi en del tid på, sier Jonas – maskinfører hos Reipå Knuseri.


Trives sammen

Bedriften Reipå Knuseri går så det suser, og oppdragene står i kø. Med 20 ansatte får de gjort unna en hel del prosjekter i løpet av et år, både store og små.

- Det er fint med den variasjonen, at noen oppdrag varer lengre og andre kortere. Det er greit å bytte arbeidssted i blant og se litt nye omgivelser. Men utover det så er jo graving graving, smiler Tormod.

- Det funker godt å jobbe sammen. Tormod er gjev å ha når det skal hånd-graves. Han graver stort sett like fort med spade som jeg gjør med maskin, ler Jonas.

 

Tekst: Malin Ulsnæs og Synne B. Ulsnæs. Foto: Synne B. Ulsnæs.

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page