top of page

OM OSS

Reipå Knuseri er en maskinentreprenør med hovedbase på Reipå i Meløy. Bedriften ble etablert i 1970 av Egil Svendsgård, og eies og ledes i dag av Frank Robert Svendsgård. Med om lag 30 ansatte og stor maskinpark utfører vi tomteutgraving, masseforflytting og større anleggsjobber, ikke minst innen vann og avløp.

Frank%2520Robert-min_edited_edited.jpg

DAGLIG LEDER

FRANK ROBERT SVENDSGÅRD

PROSJEKTLEDER, BODØ

KjellIvar_Knuseri_edited.jpg

KJELL IVAR HANSEN

Mats-min_edited.jpg

PROSJEKTINGENIØR

MATS SWENSEN

Kurt%20Steve-min_edited.jpg

VERKSMESTER

KURT STEVE BRATTØY

Reipå Knuseri ble etablert som enkeltmannsforetak i 1970, av Egil Svendsgård (f. 1950). I mange år sysselsatte han 2-3 personer i familiens steinbrudd på Øra ved Reipå – staben knuste stein til grus og leverte masse til sine kunder. I dag hentes all masse fra steinbruddet på Høgseth ved Reipå.

Dagens utgave av bedriften ble etablert som aksjeselskap i 2000. Da kjøpte Egils sønn Frank Robert 49 prosent av aksjene, og overtok som daglig leder. I 2015 kjøpte han resten av selskapet. Egil og Frank Robert eier selskapet Reipå Eiendom AS sammen, og 50/50.


Reipå Knuseri er i dag en allsidig anleggsentreprenør som utfører oppdrag for både private, bedrifter og kommuner som Meløy, Gildeskål og Bodø. Vi har de siste årene gjort store jobber for det offentlige på vann, avløp og drenering, men graver også ut tomter, bygger veier, borer og sprenger i fjell, leverer alle typer masse fra eget steinbrudd, brøyter snø, forflytter masse og tar transportoppdrag.

Reipå Knuseri AS har 19 ansatte, som i 2018 sørget for driftsinntekter på om lag 39 millioner kroner – den høyeste omsetningen i bedriftens historie. Selskapet har også en meget solid egenkapital. I 2017 ble Reipå Knuseri tildelt prisen som Årets bedrift under Meløy Næringsforums ‘Meløyseminaret’. I 2020 ble Reipå Knuseri AS ved Frank Robert Svendsgård tildelt Meløy kommunes næringspris. 


 

bottom of page